Diskuze

Datum
Vložil
Titulek

Re: "B" tým

Paťo, jsme rádi, že tak "žiješ" pro tým...!!! :-)))

Datum
Vložil
Titulek

WWW.E-FUTSAL.CZ

United Frýdek-Místek, velké pohárové překvapení

Největším překvapením této sezóny pohárové soutěže je bezesporu United Frýdek-Místek. Celek, který na jaře sestoupil ze 2. ligy-východ, zatím překonal všechny své soupeře a je v semifinále soutěže. Tam ho čeká prvoligové celek Boheminas 1905 a než se tento zápas na začátku prosince odehraje, vyzpovídali jsme pro náš web šéfa klubu Martina Sojku.

United Frýdek-Místek se aktuálně probojovali do semifinále poháru, ale nedávno, po skončení jarní části sezóny, opustil 2.ligu. Proč jste nevyužili nabízenou možnost účasti ve 2. lize i pro další sezónu?
Ve druhé lize jsme se ocitli na sestupové pozici po nevyrovnaných výkonech a také díky katastrofálnímu proměňovaní šancí, které nás stálo spoustu bodů. Nabídku jsme dostali, ale bohužel klíčoví hráči dávají přednost nižším soutěžím velkého fotbalu - OP, 1. B třída. Osobně si myslím, že kdyby se věnovali nějaký čas futsalu, mohli by z nich být špičkoví hráči!

Od podzimu váš klub bojuje v divizi. Je to výkonnostně velký rozdíl proti 2. lize?
Rozdíl mezi divizí a 2. ligou je obrovský. Hra je o dost pomalejší, na vše je víc času. Řekl bych, že nyní máme problém s motivací.

Udrželi jste stejný kádr, který hrál ve druhé nejvyšší soutěži?
Kádr jsme neudrželi a naše poslední výsledky v divizi jsou toho důkazem. Poslední zápas jsme dohrávali v 5 lidech v poli. Někteří hráči budou jenom dohrávat pohár.

Pojďme tedy k poháru. Považujete postup do semifinále za největší úspěch v historii klubu?
Postup mezi poslední 4 týmy je určitě největším úspěchem klubu. Bude velmi těžké se tomu v budoucnu přiblížit.

Jaká byla vaše cesta aktuální pohárovou soutěží? Fanoušci vnímají váš současný postup, ale už v základních kolech jste museli porážet své soupeře…
Zapojili jsme se do poháru ve 3. kole krajské části proti Slavii Ostrava (6:2),dále jsme vyřadili Likop Třinec (9:7), ve finále krajské části jsme hráli proti druholigové Slavii Havířov a zvítězili 4:1. V osmifínále nám los přisoudil Vysoké Mýto (5:3) a konečně ve čtvrtfinále jsme vyhráli v Otrokovicích 7:6.

Před losem bylo jasné, že se proti vám postaví některý z prvoligových klubů. Koho jste si přál, případně na koho jste narazit nechtěl?
Mým osobním přáním byla Slavie Praha, určitě jsem nechtěl narazit na ERA-PACK, je to jednoznačně tým, který by nás odsoudil do pozice diváků (smích).

Nakonec vám los do domácího prostředí přisoudil pražské Bohemians 1905. Jak si věříte na tohoto protivníka?
Bohemians 1905 je velmi kvalitní tým, má spousta reprezentantů. Upřímně - naše šance nevidím nějak vysoké, ale určitě se budeme snažit odvést nejlepší výkon, jakého jsme schopni.

Už prý máte jasno, kdy utkání proběhne…
Utkání se bude hrát v neděli 2.12.2012 od 15:45 v hale ve Frýdku-Místku.

Budete pro tento aktuální zápas chystat něco zajímavého pro fanoušky a čekáte plnou halu?
Docela těžká otázka… Futsal je v našem okrajovým sportem, dost lidí nás pořád srovnává s fotbalisty a vůbec nechápou, že jsou to dva rozdílné sporty. Určitě uděláme utkání velkou reklamu a snad zaujme jméno našeho soupeře.

Pokud byste v semifinále vyhráli, čekal by vás zápas před televizními kamerami. Je to pro hráče i pro vás velká motivace?
Určitě, myslím si, že pro hráče to může být vrchol čeho mohou dosáhnout. Ale upřímně - to je velmi vzdálený zápas. Doufám, že odehrajeme utkání s Bohemians se ctí a bude to vyrovnané utkání.

7. listopadu 2012 - Radek Klier | Foto: denik.cz

Datum
Vložil
Titulek

Re: WWW.E-FUTSAL.CZ

Já jen takové malé info, ten zápas se podle infa od M.S hraje od 1730h, tak jen jestli by šla udělat malá úprava úvodní stránky, kde je 15:45h.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: WWW.E-FUTSAL.CZ

Paťo, Ty jsi nějaký aktivní od doby, co nemá TJ Sokolík Baška svůj web...!!! :-)))

Datum
Vložil
Titulek

dobruška

https://www.orlickytydenik.cz/vitezstvi-z-dobrusskeho-poharu-2012-se-stehuje-do-frydku-mistku/

Datum
Vložil
Titulek

Postup do 2.ligy

Roman: Kluci gratulace k postupu do 2.ligy. Jinak Svitavy jsme prodrbali s hráči 3.ligy. Na Dobrušku se poučíme od Vás a vezeme tam okresní mužstvo.
Ahoj v Dobrušce :-)

Datum
Vložil
Titulek

Video z Qanto cupu

Pustit se zvukem.

https://www.youtube.com/watch?v=SFKrDB3ZTpU&feature=related

Datum
Vložil
Titulek

Fotky ze zápasu s VŠB B

https://united.rajce.idnes.cz/United_FM_12.2.10/

Datum
Vložil
Titulek

Zápasy

Chtěl bych vyzdvihnout a poděkovat klukům, kteří se ráno sešli v Paskově a uhráli ve dvou zápasech za béčko 6 bodů, ikdyž nás bylo zpočátku jen 6 v poli včetně Oldy, po kterém nemůžeme chtít extra běžecké výkony,ale i tak se téměř v každém zápase trefí :-)...no a ve druhém zápase nás bylo jen 5 poté, co Martin S. měl v průběhu hry monolog k rozhodčímu, kde se dají publikovat jen čárky mezi jeho dlouhými větami :-) (je pravda, že to bylo po tvrdém zákroku na jeho nohy !!!)....no a nelze připomenout našeho spoluhráče, kterému po dnešku říkáme "Sklepmistr" (po názvu podniku v Místku, kde se jaksi zapomněl a na kamarády se vykašlal...ikdyž speciálně od něj slyšíme vždy slova o zodpovědnosti vůči týmu :-))) !!! )...prý to ale vyhodnotil tak, že než dorazit s třemi promilemi a lahváčem v kapse, tak je lépe se doma vyhajat a dorazit až na úterní přípravný zápas se Žilinou, protože pondělní trénink se ruší !!! Jinak máme po dnešku nové nadějné tykadlo ala Jenda Koller, který sklepával dlouhé míče sám pro sebe, stačil si poslat dlouhý pas po lajně, odcentrovat a....před bránou sám sebe nikdy nenašel... :-) :-) :-)...mluvím o Paťovi...slíbil jsem mu za menší úplatek, že jej pochválím, jelikož jsem nenapsal ještě článek o zápase s Krmelínem, kde vyrovnal na 4:4 a nestačil jsem jej vyzdvihnout a poslat do místních periodik typu The Baska Herald...aby si toho členové The Bogin Company všimli... :-) :-) :-) !!!

Datum
Vložil
Titulek

United F-M - Gamaspol Jeseník 5:3

Čest,chtěl bych poděkovat všem hračům United za perfektní práci při pátečním utkání,myslím si že jsme hráli jako jeden tým a dokázali jsem si že pokud to takhle bude pokračovat vím že můžeme potrápit ještě lepší celky než byl gamaspol.Pak bych rád smeknul před výkonem Martina Holinky,jeho výkon byl nadstandartní a byl platným hráčem za což bych mu chtěl poděkovat v tolika letech se takový výkon nevidí často!!!!!!!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: United F-M - Gamaspol Jeseník 5:3

Máš naprostou pravdu.Určitě jsi ho potěšil i s hodnocením jeho věku:)Musím říct že skvěle hráli všichni.Já jsem byl v úterý na tréninku z Komaxem a ještě teď se mi točí hlava.Taky chci napsat že oba Martinové zahráli skvěle.Ještě se chci omluvit z treninků prostě to nebudu stíhat.Čau a ať vám vlastně nám vydrží forma a ta týmová spolupráce.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: United F-M - Gamaspol Jeseník 5:3

Díky...stačí, když budeš chodit dělat na domácí zápasy vedoucího týmu...na utkáních venku to dělám já... :-) :-) !!!

Datum
Vložil
Titulek

United F-M - Gamaspol Jeseník 5:3

Rád bych tímto poděkoval všem klukům na hřišti za naprosto famózní a bojovný výkon, Danovi v bráně za podržení celého týmu svými zákroky, Radkovi s Oldou a Koudym na lavičce za neustálou podporu a všem divákům za povzbuzování při super zápase s vítězným koncem !!!!!!! Dnes jsme potvrdili, že jsme skvělá parta, kde každý makal za druhého a místo výtek jsme se konečně uměli povzbudit a největší odměnou všem byl kromě výhry také potlesk diváků... Nejen klukům v obraně patří můj obdiv za závěrečné minuty, kdy jsem se nemohl zapojit do hry kvůli zranění !!!
Věřím, že jsem tam byl platný nejen jako rozšířená "zeď " při přímácích a ještě jednou děkuju Koudymu za pomoc při následné opravě defektu u auta v bojových podmínkách a dalším klukům za nabízenou pomoc...!!!

Datum
Vložil
Titulek

Nový web

Dnes 14.3.2009 byly spuštěny nové stránky futsalového týmu United Frýdek - Místek.

Záznamy: 21 - 34 ze 34

<< 1 | 2

Vyhledávání

Designed by United Frýdek-Místek

Tvorba www stránek zdarma Webnode