CC Jistebník a Mikeska Ova se sloučili !!!

02.05.2009 12:33

V poslední možný den doputovala na sekretariát futsalu velmi zajímavá informace. Severomoravské kluby CC Jistebník a Mikeska Ostrava se rozhodly sloučit! V příští sezóně tak v obou celostátních ligách budeme sledovat nový celek CCM Jistebník.
 

Vůle k tomuto svazku z rozumu byla z obou stran, po loňském sestupu ostravského klubu nakonec vše k tomuto řešení došlo. "Cílem by mělo být vytvoření klubu s širší hráčskou základnou, širším realizačním týmem," řekl nám předseda současného Jistebníku Martin Pučok. "Jádro budou tvořit současní hráči CCJ, rezerva by měla být založena na mladých hráčích, kteří by měli hrát druhou ligu východ," dodal.

Mikeska Ostrava hledala spojence již před rokem, nakonec ke sloučení s Havířovem nedošlo. "Nyní je to ale zcela jiná situace, chceme vytvořit jeden silný celek a k němu v dobré soutěži zásobárnu mladých talentů, vzešlých z juniorek," říká předseda Mikesky Miroslav Vokulič. "Přechody mezi našimi týmy stejně v poslední době byly velmi časté. Budeme hrát v Brušperku, barvami nového celku budou fialová a bílá," uzavřel Vokulič rozhovor zajímavou informací.

Situaci kolem sloučení, změn v trenérském složení či hráčském kádru budeme nadále sledovat a vás informovat.

                                                                                30.4.2009 Petr Havlík
 

Zpět

Vyhledávání

Designed by United Frýdek-Místek